rex.dir.bg

 
rex.dir.bg

REX
REX2
TOP 10
ТОРЕНТИ
МУЗИКА
ВИДЕО
СНИМКИ
TV-ONLINE
ПОЩИ
СМЕШНИ
ПОЛЕЗНИ
СОФТУЕР


ЗА КОНТАКТИ НОВИНИ ПРЕДЛОЖИ И СПЕЧЕЛИ РЕКЛАМА

НОВИНИ / INTERESNO

Вземи в gLOG
29 Октомври 13, 21:55 / Автор: NOVINI
Синеоките хора са по-интелигентни и по-талантливи
Този цвят на очите свидетелства за наличието на талант и високи интелектуални способности
Обикновено за установяване на личностите характеристики и способностите на даден човек е необходимо той да бъде подложен на редица тестове, да бъде наблюдаван при изпълнението на определени задачи, да отговаря на множество въпроси.
Това обаче може да се окаже ненужно, защото всичката тази информация може да бъде получена от цвета на очите, твърдят учените, пише "Actualno.com".
Според изследователите, работодателят трябва само да погледне евентуалния кандидат за работа в очите и вече ще е наясно за неговите способности.
Изводът е на специалисти от университета Луисвил, които стигнали до това заключение след проведено мащабно проучване. Учените твърдят, че особено внимание заслужават синеоките хора. Този цвят на очите свидетелства за наличието на талант и високи интелектуални способности. Експертите изследвали няколко хиляди синеоки хора от двата пола и установили, че те се реализират много по-добре в живота, в сравнение с мъже и жени с друг цвят на очите. Синеоките често можели да се похвалят с лични постижения, от които са напълно доволни. За сравнение – хората с тъмни очи много по-рядко били доволни от своята кариера и от развитието на живота си. Анализирайки по-подробно резултатите от проучването, учените установили, че синеоките са много по-успешни в ученето и в усвояването на сложни професии. Освен това те са много по-талантливи и с лекота завладяват сърцата на противоположния пол. Тъй като при тях силно е развито стратегическото мислене, те са подходящи да играят голф или хокей, ако трябва да се реализират в областта на спорта, поясняват изследователите. Защо обаче синеоките са по-успешни и каква е причината при тях всичко да се получава така идеално, засега учените не могат да обяснят. Въпреки неяснотата обаче, изследователите са категорични, че изводите им са абсолютно правилни. За да изяснят тези особености и други интересни подробности относно синеоките и тъмнооките хора, изследователите тепърва ще провеждат още изследвания.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.3549